dinsdag 23 februari 2010

Sneeuwklokjes

De sneeuwklokjes in de tuin bij het huis doen het ook weer goed, er komen weer hele bossen hun kopjes laten zien, ze bloeien nog niet, maar dat zal niet lang meer duren.
Ook in de aanbouw is weer hard gewerkt, de vensterbankjes en de sierlatten zitten rond de ramen.

Ook is de vloer opgehoogd en het is nu bijna gelijkvloers.


Het zit nog niet overal, want onze leverancier had geen platen genoeg, maar nog een klein stukje. dan kan er begonnen worden met de leidingen voor de vloerverwarming en daarna de cementen vloer er op. Komt er eindelijk weer een beetje schot in. Ook zijn we druk bezig met het verzamelen van de diverse offertes voor het werk wat we beter door een gerenommeerd bedrijf kunnen laten doen, zoals het graven en aanleggen van het riool op eigen terrein. De kast die aangesloten zit op het rioolnet staat al in de tuin, nu nog naar de kast toe.5 opmerkingen:

 1. Wat komt er in de aanbouw? Het ziet er goed uit. En dan die sneeuwklokjes, ze staan zo lief in een vaasje. Eindelijk lente?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. In de aanbouw komt de keuken, toilet, douche, washok voor de wasmachine en een open kast voor de vrieskast.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je zal zien dat het nu heel snel gaat Marian. En leuk he die sneeuwklokjes. Had er gister tijdens de wandeling ook gezien. Die laten zich niet verjagen door sneeuw en ijs.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo, dat gaat lekker Marian.
  Nog even en dan ken je het niet meer terug!

  BeantwoordenVerwijderen