zaterdag 27 maart 2010

Rupsje

Ik liep in de tuin bij het huis, zie ik een rupsje voor m'n voeten, een goed teken, er zijn er vast veel meer van, dus lekker veel vlinders van de zomer in de tuin.
De narcissen groeien en bloeien, de vroege narcissen zijn al gearriveerd, de wat latere komen er ook al aan, die ruiken toch zo lekker, ze zijn heel licht geel, bijna wit en de trompetjes met een oranje rand. Ik zie dat het onkruid op de voorgrond het ook prima doet.
Ook de amandel doet het goed, nog even en hij zit weer vol met rose bloesem, zo mooi.

De tegels staan nu nog even in het badderverblijf :-)

En er wordt nog meer naar binnen gesjouwd.

De grote witte tegel komt aan de wanden van de wc, de donkere, heel donkergrijs met lichtgrijze marmervlekjes (geen echt marmer) en een donkerbruine gloed. Beetje moeilijk te omschrijven, de foto is redelijk goed van kleur. Die komt in het klompenhok, gangetje, wc, washok en de ruimte voor de vriezer.
Voor het douchegedeelte hebben we andere tegels, die zijn creme met abrikoos gemeleerd in lichte en wat donkere tinten, die foto komt later.
Het reservoir voor het water hangt, de wanden zijn met voorstrijkmiddel ingerold.


De voorzetplaat zit er nu ook op, wordt volgende week vervolgd :-)8 opmerkingen:

 1. Ja wordt wordt het mooi in de tuin met al die narcissen en die amandelboom wordt ook mooi. Wanner moet de verbouwing klaar zijn of wordt het door eigen volk gedaan? Lijkt wel mooi te worden, komt goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De verbouwing wordt door eigen volk gedaan en we willen er voor de winter in voor zover dat mogelijk is.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Marian je staat toch zeker te trappelen om er te gaan wonen denk ik. Gaat er goed uitzien, zoiets zou ik ook kiezen voor de tegels mooi hoor!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Marian de tegels zijn mooi gekozen hoor, en de wc gaat er op lijken, meid wat lekker als je er voor de winter van mag gaan genieten!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat is het toch leuk je (ver)bouwwerkzaamheden te volgen, Marian! Voor jullie is het gunstig, dit prachtige weer. Succes hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel leuk Marian de tuin en de tegels zijn ook schitterend zo langzaam maar zeker begint het dan toch er op te lijken

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Marian Super!!! de tegels al in het badderverblijf en de rest van de tegels dat maakt al heel veel uit als dat er in zit. Nog ff doorbouwen en je hebt een paleisje, die we dan mooi komen bekijken.

  Liefs Sylvia

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Tuurlijk, jullie zijn allemaal welkom (als er iig maar sanitair is :-))

  BeantwoordenVerwijderen