zaterdag 10 april 2010

Eindelijk

Eindelijk bloeien m'n lievelingsnarcissen en die luiden meteen het einde van de bloei in, deze zijn de laatste die opengaan in de tuin. Ik vind ze zo mooi en ze ruiken zo lekker.
Eindelijk gaat ook een van de kersenboompjes bloeien en als alles vrucht draag, heb ik toch een aardig maaltje kersen.

Ook zit eindelijk het plafond overal in de aanbouw, dat is meteen een heel ander gezicht.


De jongens kan je ook om een boodschap sturen, er moesten roostertjes aan de buitenkant bij WC en douche komen. Hebben ze toch prachtige roostertjes uitgezocht, bijpassend bij de stijl van het huis. Helemaal perfect.

En er zijn weer een paar sokken afgemaakt, nu nog 2 of 3 paar afmaken en ik kan weer opnieuw beginnen met m'n sokkennaaldjes te vullen met half afgemaakte sokken :-o
4 opmerkingen:

 1. Ja dat zijn hele mooie narcissen, die staan hier ook ergens zomaar in de berm, vandaag of morgen als ze bloeien haal ik een paar op van die bolletjes, ze staan toch in niemandsland. Die roosters zijn ook prachtig maar ook de sokken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk die narcissen en de rest ook natuurlijk, je kersen al in bloei tss, dan kun je toch zien dat het hier een stuk noordelijker is. Bij mij begin je net te zien dat er knopjes komen en de narcissen hebben alleen nog stelen hihihi

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi he Marian die narcissen
  ook je aan bouw plafont ziet er strak uit en je rooster schitterend. ze gaan nu wel lekker snel.
  wat een leuke sokken weer
  en ook de snelheid waar mee je ze maakt
  geweldig

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Marian het is weer helemaal te gek, te bedenken dat je volgend jaar die mooie narcissen vanuit je kamerraam kunt bewonderen! En je aanbouw gaat nu als een speer he??? Heb je al de keuken uitgezocht??????

  BeantwoordenVerwijderen