zaterdag 17 april 2010

Bloesem en zo

Vanmorgen vroeg werd er al een lekker fikkie gestookt. Ruimt lekker op.
Hoera, de WC binnen is klaar, als het goed is en alles lukt, worden we volgende week op het riool aangesloten en kan hij gebruikt worden, wat zal dat een luxe zijn. Er hangt nog geen lamp en de deur is er ook nog niet, maar dat komt ook wel, ik zal er doordeweeks toch meestal alleen zijn.

Heb onder het raam al een heleboel groen verwijderd, op bovenstaande foto staat wat nog weg moet deze week, want daar moet gegraven worden voor het riool en de stronken zullen wel met de graafmachine gaan, maar die losse takken en twijgen wil ik vast weg hebben.
Het ene kersenboompje staat volop te bloeien, het zijn nog kleine boompjes, maar dat wordt met de jaren beter. Het andere kersenboompje is een soort die wat later is.
En de stoofperenboom, de Saint Remy zit ook volop in de knop, ik hoop dat ik er dit jaar een maaltje peren van mag afhalen, want dat is tot nu toe nog niet gelukt.
1 opmerking:

  1. Mooi hoor als het straks af is en je kan ervan genieten. Wat is jullie kersenboom al ver. Hier bot hij net een beetje uit.

    BeantwoordenVerwijderen