zaterdag 27 november 2010

Brei-bij-de-tv sokken

Weer een paar simpele brei-bij-de-tv sokken klaar, dit keer van Opal uit de serie Käthe Krüse, lekker vrolijke kleurtjes. Kan wel wat kleur gebruiken in deze donkere dagen. Jammer genoeg niet helemaal een tweeling, ik tel iedere naald en hoe ik het ook doe, bij de teen kom ik steeds anders uit. Moet er maar mee leren leven, er zijn veel ergere dingen op de wereld. Ook het eerste paar werksokken van Noorse sokkenwol voor schoonzoon is van de breinaalden afgeschoven, een volgende werksok staat alweer op de pennen, is ook weer zo'n simpele b-b-d-tv sok. :-)
De voorste balken voor het dak staat inmiddels ook op de voorkant van de schuur, de foto is vanmiddag om half 2 genomen en wat is het donker. Lijkt wel avondschemering.

Aan de achterkant van de schuur zitten de kunstof delen er al op, kan er niet goed bij, camera even om het hoekje gehouden.


6 opmerkingen:

 1. dat gaat goed met die schuur Marian...en die Käthe Krüse, dat zal toch een andere mevrouw zijn dan van de poppen??????

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nee, die kleurenserie is geinspireerd op de poppen van die poppenmevrouw :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi je schuur, en slim om kunststof te gebruiken!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Toch vind ik ze mooi hoor die sokken, en je hoeft je schoenen toch niet altijd uit te doen?? Dus wie ziet dat nou?;))
  Gaat lekker die schuur Marian, hoop dat ie gauw het dak er op heeft, met die kou!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heerlijke kleurtjes en ach wat maakt het uit van die teen, het is niet anders. Het hok wordt ook mooi, hoef je niet te verven zeker.
  Fijn weekend.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @ Johanna, nee, dat hoeft gelukkig niet geverfd te worden 1 á 2 keer per jaar een sopdoek of zachte bezem met tuinslang en het is weer netjes.

  BeantwoordenVerwijderen