dinsdag 21 december 2010

IJspegels en zo.

Langs de dakrand van de boot hangen joekels van ijspegels, op de foto ongeveer een halve meter, inmiddels zijn ze een stuk langer. Ze gaan er morgen af, ik vind die dingen veel te gevaarlijk, als er een kat of eend onderdoor gaat wanneer een eentje afbreekt, brrr moet er niet aan denken, het zijn net dolken.
De schuur is bijna dicht, bovenin achteraan moet nog, de deuren hangen er in, nog geen glas, want dat kan niet afgekit worden, het is te koud. Voorlopig gaan er houten plaatjes in, zodat het toch waterdicht is.

De auto met de keuken en materialen voor de schuur, zoals isolatie, underlayment (houten platen) en dakpannen en nog veel meer spul kwam in de morgen aan.
Doordat er teveel sneeuw lag kon de auto de werf niet op, dus werd gelost op de brug. Gelukkig was er hulp, maar was toch een flink gesjouw, nu was het niet leuk om zo'n lange oprijlaan te hebben.
En dan is dit een tipje van de keuken, staat allemaal nog ingepakt, maar hier was er iets van te zien en ik heb geen idee waar die kastjes komen. :-)
3 opmerkingen:

 1. Spannend, die keuken. Het einde van de verbouwing nadert nu met rasse schreden. En wat zullen jullie blij zijn als alles klaar is.
  Je weet je dan geen raad met de tijd die je over hebt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh Marian, wat zullen jullie hebben lopen sjouwen, maar nu gaat het hard joh, heerlijk als je keuken straks staat en de schuur....... Het wordt een heerlijk plekkie daar dat weet ik zeker!!!!! ;))

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het wordt mooi, hier een verharde oprij laan, maar daar willen die zwaar beladen auto's ook niet op, bang dat de boel verzakt. Je gaat er op vooruit met ook nog eens een nieuwe keuken.

  BeantwoordenVerwijderen