maandag 7 maart 2011

Opgeruimd

maar nog niet alles. Voorlopig is het grootste deel van 1 vak in de kelder bijna leeg en ligt de inhoud in de container. Vanmiddag of morgenochtend wordt hij omgeruild voor een grotere, er zijn nog 3 vakken te gaan. Wat kan een gezin met 2 kinderen in 30 jaar veel rommel verzamelen.
Moet wel eerlijk zeggen dat er ook nog spullen van de vorige bewoner bij zitten, de kelder was groot zat en het stond niet in de weg, helaas wel laag, 1.25 meter en dat is geen handige maat, erg pijnlijk voor de rug wanneer je er lang in staat, meestal een halfuurtje en dan had je het weer gehad. Het was makkelijk om het er steeds bij te zetten. Ondanks dat we in dat vak een behoorlijke lekkage van de keukenafvoer hebben gehad een aantal jaren geleden, viel het mee. Er stonden daar wat dozen met strips en handwerkbladen en gelukkig zijn die niet nat geworden. We konden er toen ook niet meer bij om te kijken(teveel rommel ervoor, bloos). Ben helemaal blij met m'n stapeltje Steek handwerken, ook zat het eerste nummer van Handwerken zonder grenzen erbij, nog kompleet met rolletje houtspaan.

5 opmerkingen:

 1. ha ha wat herkenbaar die rommel, wij hebben net een schuur afgebroken waar van 40 jaar huwelijk de rotzooi instond, ongeloofelijk he dat je denkt dat je iets nog eens weer zal gebruiken. Fijne dag en groetjes van Els.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo hé dat ruimt lekker op, het lijkt dus een beetje op schatgraven, wie weet waar wat ligt????? Nieuw spelletje! Maar ik herken het ook hoor, en wie niet, je begint met zijn tweetjes, ja en dan..............

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wie wat bewaard heeft wat. Af en toe verhuizen is de beste remedie.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het lijkt me een geweldige ervaring Marian, om al die dingen van bijna een heel leven voorbij te zien komen. Helaas zal mij dat niet overkomen, ben inmiddels al zo`n 20 keer verhuisd. En met iedere verhuizing de nodige dingen weggegooid. Dus toch wel leuk ook al moet je het nu snel doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gelukkig dat je nog wat handwerkbladen heb kunnen redden. Ja een mens kan heel wat sparen en vergaren in zijn leven.
  Maar jij kan straks in een heerlijk schoon en opgeruimd huis weer starten.
  Jullie gaan nu wel heel erg hard, lekker uitrusten als straks alles achter de rug is.
  Nu nog even doorbijten.
  Sterkte
  Anneke

  BeantwoordenVerwijderen