zondag 13 maart 2011

Oud papier

Ook weer een heleboel spul uit de kelder, heel veel boeken en oude tijdschriften, zoals Libelle en Margrieten, een heel groot gedeelte met waterschade, waar ik al bang voor was. Heel veel is overgepakt in andere dozen omdat degene waar ze inzaten, uit elkaar vielen.
Dit is vanaf de zijkant, zo is echt te zien hoeveel het is. Vind het van veel boeken wel jammer, maar helaas, ik kan ze niet meenemen en uit te zoeken voor de verkoop is ook geen optie, want dan moeten ze toch ergens zolang opgeslagen worden en die ruimte heb ik niet. Morgen is ophaaldag van oud papier, de ophaalmannen hebben dan morgen wat te sjouwen hier. ;-)

In het badkamertje gaat het ook lekker, de kraan en douchesproeier zitten er in, de deur is ook inmiddels gemonteerd. De schilder begint morgen aan de plafonds, die is drie dagen bezig en dan kunnen wij weer verder met de latex, overal zit nu een eerste laag op. De kamer en kantoortje zijn zover klaar, dus dat hoeft niet meer. Er begint schot in te komen.
Kreeg vorige week nog 2 mails van m'n provider, alles voor het internet is geregeld en net een dag na de verhuisdatum, dus ook gunstig. Zit als het goed is, dan maar 1 dagje zonder internet.

6 opmerkingen:

 1. Het is inderdaad een flinke stapel Marian. Maar het ruimt wel op zo!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heb je die mannen van het oud papier wel gewaarschuwd dat ze een extra wagen mee moeten nemen. Zonde van al je mooie boeken. Maarja het is niet anders.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jeetje Marian wat een berg, en ik denk dat je toch de meest belangrijke boeken in de kamer had staan toch???? Ja meid soms moet je wel rigoreus zijn met opruimen. Je moet maar denken "liever met de oudpapierwagen" dan de heuvel af naar je huis! ;))

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jeetje Marian......wat een berg!

  En wat word je huisje mooi!!
  Ik had een paar dagen niet gelezen en dan is er toch wel weer een hoop gebeurd!
  Sterkte met verder ruimen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zonde van die boeken inderdaad, maar ja het is helaas niet anders.
  Mag ik vragen hoe jullie aan jullie schilder zijn gekomen? Ik ben namelijk voor ons nieuwe huis ook op zoek naar een schilder die de plafonds voor zijn rekening kan nemen. Zit al druk te zoeken op internet (o.a. hier: http://www.schilder-weetjes.nl/informatie/schilderwerk/binnenschilderwerk.html) maar hoor ook graag hoe andere mensen dit aanpakken. Groetjes Margo

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @ Margo
  Onze schilder is er eentje uit de kennissenkring van onze schoonzoon.

  BeantwoordenVerwijderen