dinsdag 24 mei 2011

Updeetje over van alles

Manlief zag gisteren iets op het zeil van de Landrover liggen en wist even niet was het was. Bij nader onderzoek bleek het buurkat James te zijn die zich heerlijk had geïnstalleerd in de holte van het reservewiel.
In de keuken hangt eindelijk m'n handdoekenrekje, vroeger hing dat in mijn kamer met transparante zakjes gekleurde wol er aan, maar boven heb ik niet zoveel muur, dus hangt het nu in de keuken. In het midden van het rek zit een spiegel, maar aangezien ik in de keuken geen spiegel nodig heb, heb ik hem aan de achterkant beplakt met schoolbordfolie. Handig om de boodschappen op te schrijven en wil ik later weer de spiegel zien, hoef ik die alleen maar om te draaien.
 Het eerste gordijntje is gehaakt, alleen de draadjes nog wegwerken, nu nog verzinnen hoe ik hem op wil hangen, van de week even naar een doe-het-zelf zaak, kijken wat er op dat gebied is.
 Ook nog even een updeetje van m'n sokken, grappig die kleurtjes, het patroontje in het been is het aloude koffieboontje. Zo simpel om te breien en het ziet er leuk uit en rekt lekker mee.
Het laatste updeetje is van de SYB, er liggen nog genoeg blokken in het dienblad om er aan vast te maken.

1 opmerking:

  1. Wat een schitterend kastje vind ik dat...
    En wat heb je veel grannies gemaakt, wordt het een deken?

    Groetjes, Elizabeth

    BeantwoordenVerwijderen