donderdag 23 juni 2011

Tuin

Het fruit groeit goed overal op het erf, deze braam gaat door de oude schuur heen, zo over het dak en wat een bramen zitten er in. Wij houden er zelf niet van, maar schoonzoon is er gek op, dus deze mogen (voorlopig) blijven.
Er naast groeit de kroosjesboom, ook al lekker vol, de takken hangen zo laag dat we de kroosjes zo kunnen plukken, ze zijn nog groen, dus nog heel even geduld tot ze een beetje beginnen te kleuren.
Blogger doet nu wat hij wil met de foto's, ze staan een beetje door elkaar, dus komt nu even een close-upje van de bramen, ze groeien echt al heel goed.
In de tuin aan de voorkant groeit ineens een prachtig struikje met mooie rose bloemen, ik denk dat het een wilde roos is, maar weet het niet zeker. Ziet er in ieder geval geweldig uit. Het nadeel is dat hij midden in het grasveld staat, dus maar proberen voorzichtig uit te steken wanneer ik zover ben en onder het raam te zetten.
Dit stukje van het huis gaat het eerst op de schop. Al het groen wordt weggehaald, het raam geschuurd en heel donkergroen gebeitst en dan komen er wat vaste planten in. De roos wordt wel opgebonden, want die is te mooi om weg te halen, hij wordt wel wat gekortwiekt.
Het appelboompje van B'tje gaat ook geweldig, er zitten nu 4 appeltjes (James Greeve) in. Heb niet het hele boompje op de foto gezet, want dan zijn de appeltjes niet meer te zien :-). Het is een heel klein boompje nog, maar hij doet het prima.

2 opmerkingen:

 1. Marian wat een leuke foto,s
  volgens mij is dat inderdaad een wilde roos
  leuk ook die appels.
  gr Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een heerlijke tuin, daar valt nog eens wat te ontdekken...

  Groetjes, Elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen