donderdag 25 augustus 2011

De blauwe batts

zijn veranderd in deze streng. Jammer dat het glittertje erin niet te zien  is. Het is niet teveel, maar net genoeg glinster om het leuk te maken.

Mijn dagen lopen de laatste tijd niet zoals gepland, gisteren had ik een poets- en boendag ingesteld, maar toen belde dochter dat ze ziek was. En het is bijna een traditie dat voor zieke kinderen een pannetje gezonde kippensoep gekookt word :-). Dus dat gedaan en bij haar gebracht, meteen even langs de dierenarts om de bestelde druppels voor een wormenkuur (voor de katten) op te halen. Die waren nog niet geleverd maar bij de toeleverancier van de dierenarts wel inmiddels in bestelling, dus die druppels komen over een weekje hopelijk.
Het zonnetje schijnt en het is droog, dus straks buiten aan de gang, voor je het weet krijg je weer een regenbui over je heen :-) Kreeg onder de hand wel genoeg van al die nattigheid, waarschijnlijk net zoals zovelen. Aan de andere kant was het ook wel weer een voordeel dat ik zoveel binnen was, heb op m'n gemak een boel e-books bekeken die ik inmiddels op de computer had staan en weer een paar veelbelovende op m'n kaartje gezet. Ben nu aan een boek bezig die zich in WOII afspeeld, maar dan aan de Duitse kant. De soldaat komt uit een deel van Denemarken, maar is volgens de toen geldende wetten Duits en moet in het leger, hij deserteert maar wordt gepakt en komt in een strafbataljon terecht.   * Bataljon der verdoemden - Sven Hassel *
Ben natuurlijk ook nog aan het breien, aan een heleboel verschillende dingen, maar kan nog niets laten zien, er is niets af, natuurlijk ben ik nog steeds bezig aan het spinnen van het hondenhaar en dat gaat ook leuk, foto volgt later.

1 opmerking:

  1. Bezig bijtje hoor, ben inmiddels ook lekker aan het lezen met de e-reader, dankzij jou!

    BeantwoordenVerwijderen