zondag 22 april 2012

Gestiefelter Kater

Zo heet de kleur van bovenstaande sokken, de wol is van Schoppel Wolle, Admiral Flakes.
Kon er met geen mogelijkheid een echte tweeling van maken, maar zo gaat het ook best.

Bij het opruimen van weer een doos uit de schuur kwam ik deze borduurtjes tegen, was eigenlijk een beetje vergeten dat ik die nog had. Vind het leuke borduurtjes, behalve dan dat er erg veel goud en zilver in verwerkt wordt en ik  houd niet zo van al dat geglitter, dus daar moet ik nog een ander kleurtje voor zoeken in de grijs-en goudtinten en al dat gesneeuw er om heen laat ik ook weg, veel te druk allemaal. De bovenste verpakking heeft veel paars er in en dat is ook niet helemaal mijn kleur, en de kleuren van die kerstboom, brrr, afschuwelijk, maar de patroontjes zijn leuk, die worden aan mijn smaak aangepast en dan ziet het er voor mij leuk uit. Er worden geen kaarten van gemaakt, maar heb al vaag iets anders in gedachten, maar daar moet ik nog even op "broeden".

Heb alvast een beginnetje gemaakt met dit sneeuwpopje, door het kleurgebruik, krijgt het een mooie warme uitstraling, ben ik iig op tijd met de kerst. :-)

2 opmerkingen:

  1. Wat een heerlijk kleurtje hebben die sokken, en een tweeling kan je er echt niet van maken zou ik denken. Ik vind ze geweldig mooi.
    Wat een lieve borduurtje. Je bent inderdaad mooi op tijd. Zou ik ook moeten doen nu.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk die sokken, en erg rustig voor jou doen :-)
    En je kan nooit te vroeg zijn Marian met je kerstborduurtjes.

    BeantwoordenVerwijderen