vrijdag 6 april 2012

Nog voor pasen af

Gisteravond even in elkaar gezet en het staat nu te pronken in de letterbak,  achtergrondstofje van Eline en kipje van Xenos ernaast.
Gisteravond wat wit kaaslinnen en aïdastof geverfd met azijn, thee en oploskoffie, vanmorgen heet gestreken en heel onverklaarbaar is er een rastertje bovenin de aïdastof verschenen, wel een grappig effect.
Buiten een sok wat ik nog op de pennen heb staan, wilde ik ook nog een makkelijk breiwerkje. Het wordt een sjaal, gevonden via de blog van Jeanet van Blij dat ik brei en het Nederlandse patroon staat hier.
Het wordt gebreid met de duizend en een nacht (zelf gesponnen) wol van Corriedale.  Vind het nog steeds zo mooi met al die kleuren blauw, een zweempje paars hier en daar en dat hele kleine beetje glitter er in.

4 opmerkingen:

 1. Mooi je paashaas en op tijd klaar. Wat ga je met die geverfde stofjes doen, zelijken nu erg oud en verweerd, dat zal vast de bedoeling zijn.
  Prachtige kleurtjes die sjaal. Fijne dag.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig, je letterkastje met inhoud. Wat is je paashaas mooi geworden. En ik zie dat jij ook al zo'n leuke shawl aan het breien bent. Veel plezier en een fijn paasweekend.
  Groeten, WIeke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. 'k Vind het een leuk borduurtje en wat leuk in dit kastje!
  Over de lapjes zul je vast nog wel een keer iets vertellen...

  Fijne dagen, groetjes Elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Paashaas is tijdig afgemaakt! Leuk hoor.
  Fijne Paasdagen.

  BeantwoordenVerwijderen