maandag 13 augustus 2012

Zandbak


Heel veel brandnetels, braamtakken en keria verwijderd achter de put.
De opzichter kwam ook even kijken of er wel goed werk afgeleverd werd :-) De losse brokken beton liggen al weer in de bouwafval container en de rest van de betonplaten moet nog uitgegraven worden, maar dat is dit keer werk voor manlief. Die heeft flink gegraven en we hebben samen de platen er uit getild

De gaten opgevuld met zand, we hebben nu een hele grote zandbak op de hoek van het huisje. De katten vinden het heerlijk, ik iets minder.
Nog even een fotootje vanaf de zijkant, er zijn dus nu 3 platen van de plek waar ze lagen en die moeten nog op de goede plek gelegd worden, maar we waren het gisteravond allebei zat, het vervolg komt later. De platen zijn jaren geleden van z'n plek gehaald toen het riool aangelegd werd en toen woonden we hier nog niet. Er werd niet echt opgelet hoe de platen gelegd werden, achteraf niet zo handig, nu zaten we ermee, maar het komt goed.

Heb ook nog iets aan de kerstsokken gedaan, ik had wat moeite om het patroon op m'n stofje te krijgen. Eerst met een zwarte stift de grijze lijnen donkerder gemaakt, maar het was een te dunne stift, gelukkig hebben we ook nog dikke zwarte stiften, dan die maar gebruikt en gewacht tot het zonnetje op het raam in het klompenhok scheen en toen het patroon overgenomen. Ging niet echt makkelijk, maar het staat op m'n stofje. Ben lekker aan het borduren. Wanneer ik wat verder ben volgt een fotootje :-)

2 opmerkingen:

  1. Wat een werk weer Marian, maar ooit komt het goed en is jullie paradijsje klaar.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Eerst moet het overhoop he voor het mooi gaat worden en als de opzichter er bij staat komt het vast goed. Leuk patroon en handig opgelost.

    BeantwoordenVerwijderen