maandag 2 december 2013

Advent dag 2

Ik ben nog steeds bij met de adventsslinger, maar het is nog in het begin, nog niet zo moeilijk om nog op schema te liggen :-). De knopen moeten er nog opgenaaid worden, maar die zijn onderweg, ik had niet ineens 24 rode knopen aan m'n neus hangen, zou wel een gek gezicht zijn :-).

Er zijn weer een paar sokken van de naalden gegleden, van Lidl wol dit keer, en ik draag ze eerst een paar keer, zodat ik weet hoe ze in de was blijven en dan pas brei ik de andere 3 paar. In het verleden had ik niet zulke goede ervaringen met de Lidl wol, maar de vorige keer bleven de sokken prima, dus het zal nu ook wel, maar zekerheid voor alles.
Van een deksel van een wijnkistje heb ik gingerbread mannetjes gezaagd,
                                                  voor- en achterkant
                                                      de voorkanten
en ook nog een paar in een andere kleur geschilderd, was heerlijk om zo bezig te zijn. Van de gordijnen is niet zo heel veel gekomen, maar ik heb toch nog 25 toeren gehaakt, moet er nu nog 30, dus langzaam kom ik steeds een stukje verder en dan heb ik het gordijn voor 1 raam klaar en dan nog 2 ramen...... moet ik niet teveel over na denken.


1 opmerking:

  1. Die advent slinger ziet er veelbelovend uit. Mannetjes superleuk, heb nog een pons kan ik pph mannetjes maken:-) En sterkte met die gordijnen.

    BeantwoordenVerwijderen