zondag 25 februari 2018

Sterren en zo


Er komen nog meer sterretjes bij, zo leuk blijft het om te doen. Na het maken van een aantal losse sterren
even kijken hoe ze een beetje mooi uitkomen.
Het negende blok is klaar, nu alle 9 blokken samenvoegen en dubbelen en vast doorpitten en dan is het middelste blok van 9 blokjes klaar en kan ik aan het volgende blok beginnen. Totaal worden het 9 grote blokken van kleinere blokjes, ben nog wel even bezig ermee.
Weekopdracht 7 van de hexjes is ook af, opdracht 8 ligt al weer op mij te wachten, zijn al geknipt en geplakt, nu nog aan elkaar naaien. Het blijft leuk, is zo'n makkelijk tussendoortje om even vast te pakken tussen de sterren in :-).
Ik zag dit boek en natuurlijk moest ik het hebben, ben gek op blauw dus kon niet missen en dan ook nog van Edyta, die zulke mooie patronen maakt. Op haar blog deelt ze iedere maand een werkwijze van een blok van haar quilt en dat wordt toch een leuke quilt. Of het ooit wat wordt bij mij weet ik niet, misschien een klein quiltje, een paar mooie lapjes had ik al gekocht, zoals in het vorige logje te lezen en te zien was.
Nu ik toch bij de boeken aangeland ben, dit boek heb ik net uit, echt zo'n luchtig niemendalletje en zo lekker ontspannend lezen zonder na te denken.
Heb meteen maar een tweede van deze schrijfster op de e-reader gezet en daar ben ik inmiddels aan begonnen, ook leuk om te lezen.
Oh ja, zou ik bijna vergeten
Dit kwam ik op het wereldwijde web tegen, een gratis e-book en dat is hier (klik) te downloaden, klein stukje naar beneden scrollen, Het speelt zich af op Jamaica in 1682?, tenminste daar begint het boek, heb alleen het eerste hoofdstuk gelezen om te kijken of het wat was en het begint leuk en leest lekker weg.3 opmerkingen:

 1. Je hebt duidelijk de smaak te pakken met de sterren! En zolang er geen andere afleiders (brei- en of haakwerk) zijn pak je het ook wel op.
  Mooi boek laat je daar zien, wow blauw... ik houd van jou ... zeg ik altijd. Ik ga dat blog eens opzoeken van deze Edyta!
  En bedankt voor de tip van het gratis E-book, het is wel weer voor een boek!
  Groetjes, Elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik zie sterretjes voor mijn ogen 😂
  Dank voor de boekentips; ik heb ze opgeschreven!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig wordt je sterrenquilt. Ik ben alleen nog maar begonnen met maken van hexjes, voor de KAL van Anneliefs. Ben wel benieuwd naar resultaat. Veel leesplezier. Gr. Dientje

  BeantwoordenVerwijderen